Om Medinet

Medinet är marknadsledande när det gäller schemaläggning av läkare och målet är att snart vara det även för sjuksköterskor

Medinet optimerar och effektiviserar bemanningsprocessen genom hälsosam schemaläggning och integrering med ledande lönesystem. Medinet levererar ett komplett paket med olika tjänster för att förenkla och förbättra resursplanering för läkare och vårdpersonal.

Bakgrund

Medinet (Medical Networks Scandinavia AB) grundades 2007 av Jim Nilsson, PhD och Tuomo Caprali, M.Sc. Utvecklingen av tjänsten skedde i början i samarbete med Medicinkliniken på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Det var starten till det som skulle bli Medinet Schema.

Affärsidén är att leverera användarvänliga och högkvalitativa lösningar som förenklar administrationen för schema och bemanning inom vården. 

Medinet levererar

Medinet levererar webbaserade tjänster för sjukvårdspersonal och är marknadsledande när det gäller schematjänster för läkare och har kunder i 20 av Sveriges regioner. Vi har även kunder i Finland och Danmark. 

Vi har ett mycket gott anseende med nöjda kunder och användare av våra olika tjänster. Kunder vittnar om att vi är bra på att lyssna på deras behov och att vi har hög förståelse för deras olika arbetssätt.  Vi har goda referenser. 


Medinet Privacy Policy