Utbildningsportal

Använd Medinets utbildningsportal för att samordna, dokumentera och följa upp ST- och AT-utbildningar!

Utbildningsportal

Ofta kan det på kliniker finnas ett behov av att ha en lösning där utbildningen av AT- och ST-läkare kan dokumenteras och följas upp, så att man förenklar administration och kommunikationen mellan till exempel handledare, studierektor och adept. Detta för att säkerställa att man når upp till de mål och krav som är bestämda och för detta är Medinets utbildningsportal en enkel, användarvänlig och webbaserad portal där du lätt får en överskådlig bild av utbildning av både ST- och AT-läkare. Portalen är flexibel och kan enkelt anpassas för olika upplägg av utbildningar.

Använd Medinets utbildningsportal för att samordna, dokumentera och följa upp AT- och ST-läkarnas utbildning. Portalen är helt webbaserad och går att integreras till exempel med Medinets schemasystem.

Kontakta oss

Förenkla er kommunikation

Genom att använda Medinets utbildningsportal kan ni underlätta och kvalitetssäkra kommunikationen inom utbildningen av ST- och AT-läkare. Portalen har funktioner som chatt, e-post och SMS beroende på behov. Översiktligt och enkelt förfarande av anmälningar till kurser och seminarier.

Eget bibliotek

Varje användare har också tillgång till ett eget bibliotek, för att enkelt kunna samla dokument och länkar och kunna följa upp sin utbildning på ett smidigt sätt.

Integration

Medinets utbildningsportal går lätt att integrera och samköra med Medinets schemasystem. Schema och kalendrar är integrerade med varandra vilket effektiviserar och underlättar administrationen.

Medinet Utbildningsportal hjälper dig att skaffa total överblick och kontroll över utbildningsgången för adepterna.

capio-logo

”Systemet är mycket användarvänligt och uppskattas mycket av våra läkare. Inte minst de mobila apparna som är mycket uppskattade!”

Camilla Frisö-Åsell

Schemaläggare, Barnkliniken Universitetssjukhuset Örebro

capio-logo

”Medinets personal är mycket lyhörda och samarbetet har fungerat mycket bra! Det är alltid lätt att kontakta och prata med dem. De förstår vår verklighet”

Olof Lundblad

VD/verksamhetschef

capio-logo

Jag har nu arbetat med Medinet som schemaläggningsverktyg sedan 2008. Programmet är lätt att använda, både för schemaläggare och läkare, det ger möjlighet till mycket god översikt samt detaljplanering.

Ann-Sofie Jansson Rehnberg

Överläkare och Läkarchef

capio-logo

Utbildningsportalen är en mycket välutvecklad tjänst för mig som arbetar med ST-läkare. Dessutom helt integrerat med Medinet Schema. Fantastiskt!”

David Åberg

Docent och handledare Medicinkliniken Sahlgrenska universitetssjukhuset